Риба по-іспанськи

ДРУГІ СТРАВИ
747 Риба по-іспанськи
Фото - Риба по-іспанськи
інгредієнти:
  • Риба свіжа (камбала, пангасіус) 900 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Бульйон із кубика 250 мл
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Зелень (кріп і петрушка)
  • Пластівці кукурудзяні 1 скл.

Риба по-іспанськи інгредієнти Рибу нарізати великими шматками, відварити у міцному бульйоні з додаванням вина 5-7 хвилин.

Цибулю і печериці посолити, спасерувати в олії 5 хвилин, вимкнути вогонь і додати нарізану зелень, чим більше, тим краще.

Риба по-іспанськи У форму укласти шар риби, потім гриби із зеленню і ще шар риби.

Підсолити ще бульйон, якщо треба, і залити у форму до верхнього шару риби.

Верх засипати кукурудзяними пластівцями. Накрити форму харчовою фольгою.

фото Риба по-іспанськи Запікати в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин. Останні 5 хвилин - без фольги.

Риба по-іспанськи Риба свіжа Подавати з овочами, зеленню і картоплею фрі.

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты без выпечки тортЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Рецепт торта бисквит с фруктамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд

Консервация грибов рецептыОколо 2000 рецептов

Кулинарно-домашние сайты. Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв.

Рулька юлия высоцкаяЗаписи песен Юлии Михальчик в формате mp3. Биография Юлии Тимошенко

рецепти гарячих страв

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

Как приготовить вкусный шашлык: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Пицца хат рецепт маргарита. Рецепт пиццы маргарита.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт салат морепродуктов recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты с творогом фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Рецепт торта медовика www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter