Риба по-грецьки

ДРУГІ СТРАВИ
696 Риба по-грецьки
Фото - Риба по-грецьки
інгредієнти:
  • Риба (форель) 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Шпинат 200 г
  • Квасоля (спаржева) 200 г
  • Зелень (петрушка, кріп)
  • Цедра лимона 0.25 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія оливкова 4 ст.л.

Цибулю нарізати тоненько півкільцями.

Спасерувати до напівпрозорості разом із подрібненим часником.

Помідори облити окропом і зняти шкірку. Нарізати кубиками.

До цибулі з часником додати помідори, шпинат, спаржеву квасолю. Посолити, присипати лимонною цедрою, зеленню, перцем. Овочі спасерувати на сковорідці пару хвилин на невеликому вогні.

У жароміцну форму викласти рибу, окропивши її оливковою олією.

Зверху на рибу викласти овочі і поставити в духовку хвилин на 20 при 180 градусах. 

Подавати з фетою, маслинами і рисом. Присипати проростками гірчиці.

 

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты рождественской выпечки. Готовим со вкусом.

салати з маринованими грибами

Кулинарные сайты дневниковКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Чанахи рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.ua салат мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter