Риба по-грецьки
- Риба (форель) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Шпинат 200 г
- Квасоля (спаржева) 200 г
- Зелень (петрушка, кріп)
- Цедра лимона 0.25 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія оливкова 4 ст.л.
Цибулю нарізати тоненько півкільцями.
Спасерувати до напівпрозорості разом із подрібненим часником.
Помідори облити окропом і зняти шкірку. Нарізати кубиками.
До цибулі з часником додати помідори, шпинат, спаржеву квасолю. Посолити, присипати лимонною цедрою, зеленню, перцем. Овочі спасерувати на сковорідці пару хвилин на невеликому вогні.
У жароміцну форму викласти рибу, окропивши її оливковою олією.
Зверху на рибу викласти овочі і поставити в духовку хвилин на 20 при 180 градусах.
Подавати з фетою, маслинами і рисом. Присипати проростками гірчиці.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты рождественской выпечки. Готовим со вкусом.
Кулинарные сайты дневниковКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Чанахи рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua салат мимоза рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter