Риба по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
902 Риба по-французьки
Фото - Риба по-французьки
інгредієнти:
  • Риба (окунь) 1 кг
  • Майонез 100 г
  • Яйце 2 шт.
  • Приправа ("Лимонний перець")
  • Борошно пшеничне 100 г
  • Сіль
  • Цукор 1 ст.л.

 

Риба по-французьки Рибу очистити, відокремити хребет, нарізати на шматочки. Натерти сіллю, цукром, лимонним перцем. Залишити на годину промаринуватися.

фото Риба по-французьки Далі збити майонез із яйцем.

Риба по-французьки Риба Приготувати три ємності: у першу насипати борошно, у другу - яйце з майонезом, у третю - знову борошно.

Риба по-французьки Майонез На сковорідку налити олію. Розігріти. Обваляти шматочок риби у борошні, далі занурити у суміш майонезу і яйця.

Риба по-французьки Яйце Далі знову у борошно і на сковороду. Обсмажити до рум'янцю з обох сторін.

Риба по-французьки Приправа Далі вичавити на рибу часник і настояти, дати просочитися смаком і ароматом часнику.

Риба по-французьки Борошно пшеничне Вживати у холодному вигляді. 

 

Рецепты котлет: рецепты торт киевский.

ТутСведения об укупорке и таре для варенья

Салат из ананаса рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Салатики рецепты Новинки на 2015 годРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты из яблок. Купить яблоки, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter