Риба по-французьки
- Риба (окунь) 1 кг
- Майонез 100 г
- Яйце 2 шт.
- Приправа ("Лимонний перець")
- Борошно пшеничне 100 г
- Сіль
- Цукор 1 ст.л.
Рибу очистити, відокремити хребет, нарізати на шматочки. Натерти сіллю, цукром, лимонним перцем. Залишити на годину промаринуватися.
Далі збити майонез із яйцем.
Приготувати три ємності: у першу насипати борошно, у другу - яйце з майонезом, у третю - знову борошно.
На сковорідку налити олію. Розігріти. Обваляти шматочок риби у борошні, далі занурити у суміш майонезу і яйця.
Далі знову у борошно і на сковороду. Обсмажити до рум'янцю з обох сторін.
Далі вичавити на рибу часник і настояти, дати просочитися смаком і ароматом часнику.
Вживати у холодному вигляді.
Рецепты котлет: рецепты торт киевский.
ТутСведения об укупорке и таре для варенья
Салат из ананаса рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салатики рецепты Новинки на 2015 годРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты из яблок. Купить яблоки, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter