Риба по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
665 Риба по-французьки
Фото - Риба по-французьки
інгредієнти:
  • Риба (горбуша) 1 шт.
  • Селера 2 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Сік лимонний
  • Помідор 5 шт.

Риба по-французьки інгредієнти Горбушу почистити, нарізати на порційні шматочки. Стебла селери і перець чилі нарізати часточками, кріп нашаткувати. Шматочки риби укласти у жаростійку посудину. Рибу посипати кропом, поруч помістити селеру, перець чилі, посолити і полити соком лимона. Залишити маринуватися на кілька хвилин. Далі до риби підлити води і запекти у духовці (близько 30 хвилин).

Риба по-французьки Приготувати соус. Помідори обшпарити окропом, зняти із них шкірку, нарізати кубиками. У сковороду налити олію, поставити на вогонь. У гарячу сковороду помістити помідори і часточки часнику.

фото Риба по-французьки Коли помідори перетворяться у соус, додати до них подрібнений кріп, посолити, поперчити. Тушкувати ще кілька хвилин і зняти з вогню.

Подавати рибу із відвареним рисом, полити соусом. 

 

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции

Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Мультиварка Philips - фото рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.

Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter