Риба по-французьки
- Риба (горбуша) 1 шт.
- Селера 2 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимонний
- Помідор 5 шт.
Горбушу почистити, нарізати на порційні шматочки. Стебла селери і перець чилі нарізати часточками, кріп нашаткувати. Шматочки риби укласти у жаростійку посудину. Рибу посипати кропом, поруч помістити селеру, перець чилі, посолити і полити соком лимона. Залишити маринуватися на кілька хвилин. Далі до риби підлити води і запекти у духовці (близько 30 хвилин).
Приготувати соус. Помідори обшпарити окропом, зняти із них шкірку, нарізати кубиками. У сковороду налити олію, поставити на вогонь. У гарячу сковороду помістити помідори і часточки часнику.
Коли помідори перетворяться у соус, додати до них подрібнений кріп, посолити, поперчити. Тушкувати ще кілька хвилин і зняти з вогню.
Подавати рибу із відвареним рисом, полити соусом.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мультиварка Philips - фото рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter