Риба по-європейськи
852
інгредієнти:
- Риба (філе) 750 г
- Петрушка
- Часник 4 зуб.
- Вино біле (сухе) 250 мл
- Сіль
Часник дрібно порізати, не видавлювати.
Нарізати дрібно петрушку.
Змішати петрушку з часником.
Рибу помити, обсушити, викласти на сковороду, посолити, поперчити. Сковорода повинна бути невисока з кришкою.
Викласти на рибу часник з петрушкою, розрівняти.
Обережно залити по краях вино так, щоб риба до країв була у рідині.
Довести під кришкою до кипіння, ще раз розрівняти зелень з часником, зменшити вогонь і тушкувати 15 хвилин.
Пицца начинки www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт смачного торта. Торты на заказ от Teabakery.
recepti.biz.ua фарш из тыквы для пирога
Купить кондитерку: торты без выпечки.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой.
Рецепт салата цезарь с фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі