Риба по-європейськи

ДРУГІ СТРАВИ
835 Риба по-європейськи
Фото - Риба по-європейськи
інгредієнти:
  • Риба (філе) 750 г
  • Петрушка
  • Часник 4 зуб.
  • Вино біле (сухе) 250 мл
  • Сіль

Риба по-європейськи інгредієнти

Риба по-європейськи Часник дрібно порізати, не видавлювати.

фото Риба по-європейськи Нарізати дрібно петрушку.

Риба по-європейськи Риба 

Риба по-європейськи Петрушка Змішати петрушку з часником.

Риба по-європейськи Часник Рибу помити, обсушити, викласти на сковороду, посолити, поперчити. Сковорода повинна бути невисока з кришкою.

Риба по-європейськи Вино біле Викласти на рибу часник з петрушкою, розрівняти.

Риба по-європейськи Сіль Обережно залити по краях вино так, щоб риба до країв була у рідині.

Риба по-європейськи Довести під кришкою до кипіння, ще раз розрівняти зелень з часником, зменшити вогонь і тушкувати 15 хвилин.

 

Пицца начинки www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт смачного торта. Торты на заказ от Teabakery.

recepti.biz.ua фарш из тыквы для пирога

Купить кондитерку: торты без выпечки.

Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой.

Рецепт салата цезарь с фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.