Риба по-єврейськи
- Філе риби 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія рослинна
- Томатна паста
- Перець духмяний 5 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
Очистити цибулю та моркву.
Цибулю нарізати і покласти на сковороду.
Натерти моркву на дрібній тертці.
Нарізати рибу шматочками, обваляти у борошні і на другій сковороді обсмажити.
Як тільки цибуля обсмажиться до золотистого кольору, додати моркву і обсмажити разом з цибулею.
Додати в овочі томатну пасту, злегка обсмажити і додати воду, трохи солі, перець і лавровий лист.
Закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.
Додати в овочі рибу і продовжити тушкувати на маленькому вогні ще 15 хв.
Рецепт сырного печенья от Valio - рецепт пончиков творожных.
Рогалики рецепты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты с фото: салаты праздничные рецепты с фото.
ЗдесьЭфирные масла, кремы
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Мультиварка Philips.
Медовик рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter