Риба по-єврейськи

ДРУГІ СТРАВИ
632 Риба по-єврейськи
Фото - Риба по-єврейськи
інгредієнти:
  • Філе риби 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Томатна паста
  • Перець духмяний 5 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.

Очистити цибулю та моркву.

Цибулю нарізати і покласти на сковороду.

Натерти моркву на дрібній тертці.

Нарізати рибу шматочками, обваляти у борошні і на другій сковороді обсмажити.

Як тільки цибуля обсмажиться до золотистого кольору, додати моркву і обсмажити разом з цибулею.

Додати в овочі томатну пасту, злегка обсмажити і додати воду, трохи солі, перець і лавровий лист.

Закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.

Додати в овочі рибу і продовжити тушкувати на маленькому вогні ще 15 хв.


Рецепт сырного печенья от Valio - рецепт пончиков творожных.

Рогалики рецепты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты с фото: салаты праздничные рецепты с фото.

ЗдесьЭфирные масла, кремы

Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы. Мультиварка Philips.

Медовик рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter