Риба по-єгипетськи
- Риба (кета) 1 кг
- Помідор 0.5 кг
- Горіхи волоські 1 скл.
- Родзинки 0.7 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Борошно 3 скл.
- Імбир (корінь) 10 г
- Лимон 0.5 шт.
- Перець червоний пекучий
- Сіль
Змішати сік 1/4 лимона, сіль, дрібно натертий імбир. Рибу порізати на порційні шматки, перемішати з лимонною сумішшю, залишити хвилин на 10.
Шматки риби обваляти в борошні, змішаному із сіллю і червоним перцем, швидко обсмажити на сильному вогні так, щоб зверху була скоринка, а зсередини риба залишилася сируватою.
Обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору, додати промиті і обсушені родзинки, половину горіхів - крупно подрібнених. Другу частину горіхів потрібно покришити як можна дрібніше, або змолоти і додати у засмажку, коли цибуля вже повністю засмажиться. Далі ввести у цю суміш протерті без шкірки помідори і сік 1/4 лимона, і тушкувати ще 4-5 хв, посолити, поперчити.
У товстостінну каструлю або жаровню укласти шарами рибу і засмажку. Перший і останній шар - засмажка. Поставити на вогонь і після закипання тушкувати на слабкому вогні 10-15 хв, можна у мікрохвильовці 5 хв на максимальній потужності, ще 5 хв - на 1/2 потужності.
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт. Рецепты Тортов.
Готовим со вкусом - рецепт салата с буряком.
recepti.biz Рецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Новогодние рецепты закусок и салатов с фотоУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Любите жареную курочку - как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Рецепт домашнего майонез. Майонез домашний рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter