Риба по-єгипетськи

ДРУГІ СТРАВИ
594 Риба по-єгипетськи
Фото - Риба по-єгипетськи
інгредієнти:
  • Філе рибне 1.5 кг
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна
  • Родзинки 500 г
  • Горіхи 1 кг
  • Кетчуп 3 ст.л.

Рибне філе викласти у посудину у кілька шарів.

Кожен шар поперчити, посолити, полити олією і поставити запікатися в духовку.

Соус: родзинки і горіхи дрібно нарізати, обсмажити, додати кетчуп і ще трохи обсмажити.

Готове рибне філе вийняти з духовки, добре залити соусом.

Рецепты для пекарни: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты блюд: рецепт салата с каперсами.

Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ореховая паста рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter