Риба по-єгипетськи
594
інгредієнти:
- Філе рибне 1.5 кг
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Родзинки 500 г
- Горіхи 1 кг
- Кетчуп 3 ст.л.
Рибне філе викласти у посудину у кілька шарів.
Кожен шар поперчити, посолити, полити олією і поставити запікатися в духовку.
Соус: родзинки і горіхи дрібно нарізати, обсмажити, додати кетчуп і ще трохи обсмажити.
Готове рибне філе вийняти з духовки, добре залити соусом.
Рецепты для пекарни: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты блюд: рецепт салата с каперсами.
Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі