Риба по-бразильськи
- Риба (філе) 500 г
- Помідор 2 шт.
- Квасоля (консервована) 410 г
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сік лимона 2 ч.л.
- Спеції (сіль, білий перець)
- Зелень
Рибне філе (тунець) нарізати великими шматочками.
Посолити і поперчити.
Цибулю і часник дрібно нарізати, посолити-поперчити.
Із квасолі злити рідину.
Помідори нарізати невеликими скибочками, посолити.
Всі продукти поділити на 2 горщика.
У горщики налити по 1 ст. л. оливкової олії, покачати горщики з боку в бік, щоб олія змастила стінки.
Викласти в горщик шарами: риба - цибуля з часником - квасоля - помідори.
І ще раз те ж саме.
Поставити горщики з продуктами на холод на 30 хвилин.
Через півгодини в горщики долити ще по 1 ст. л. оливкової олії і по 1 ч. л. лимонного соку, накрити кришками, поставити в злегка розігріту духовку, підвищити температуру до 180 градусів і запікати приблизно 1 годину.
Потім вимкнути духовку, але горщики не виймати.
Ще хвилин 30 вони стоять у вимкненій духовці.
Купить кондитерку: торт на день народження. Торт на день рождения.
Куриный рулет со шпинатом и брынзойкуриный рулет
рецепты праздничных блюд с фотографиями
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские салаты рецепты с фото.
Салаты с копченостями и корейской морковкойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Рецепт торта медовик recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter