Риба по-астурійськи
- Риба (біла, філе) 500 г
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 200 г
- Масло вершкове (маргарин) 80 г
- Борошно 1 ст.л.
- Шоколад чорний (тертий) 1 ч.л.
- Спеції (гвоздика і кориця мелені, сіль, перець)
Цибулю нарізати дуже дрібно і обсмажити у половині масла, додати борошно і ще трохи посмажити. Влити склянку гарячої води і добре розмішати соус, щоб не було грудочок. Додати вино, шоколад, прянощі, перець і сіль. Довести до кипіння і проварити кілька хвилин на маленькому вогні.
Форму для запікання змастити маслом, викласти порційні шматки риби, залити соусом і поставити в гарячу духовку. Запікати 30 хвилин при 180°С.
Печериці почистити, нарізати скибочками й тушкувати у маслі. За 10 хвилин до закінчення запікання додати їх до риби.
Подавати з рисом.
Торт на день рождения: торт на день народження.
Хотите приготовить салат? Поможем - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Торт наполеон по рецепту французских поваров. Торт наполеон рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter