Риба по-астурійськи

ДРУГІ СТРАВИ
783 Риба по-астурійськи
Фото - Риба по-астурійськи
інгредієнти:
  • Риба (біла, філе) 500 г
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 200 г
  • Масло вершкове (маргарин) 80 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Шоколад чорний (тертий) 1 ч.л.
  • Спеції (гвоздика і кориця мелені, сіль, перець)

Риба по-астурійських інгредієнти Цибулю нарізати дуже дрібно і обсмажити у половині масла, додати борошно і ще трохи посмажити. Влити склянку гарячої води і добре розмішати соус, щоб не було грудочок. Додати вино, шоколад, прянощі, перець і сіль. Довести до кипіння і проварити кілька хвилин на маленькому вогні.

Форму для запікання змастити маслом, викласти порційні шматки риби, залити соусом і поставити в гарячу духовку. Запікати 30 хвилин при 180°С.

Риба по-астурійських Печериці почистити, нарізати скибочками й тушкувати у маслі. За 10 хвилин до закінчення запікання додати їх до риби.

Подавати з рисом.

Торт на день рождения: торт на день народження.

Хотите приготовить салат? Поможем - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.

Торт наполеон по рецепту французских поваров. Торт наполеон рецепт фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter