Риба під заливкою
683
інгредієнти:
- Риба (хек) 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соус (томатний) 6 ст.л.
- Вода 2 скл.
- Сіль
Рибу порізати на шматки, посолити і відставити у сторону.
Цибулю нарізати маленькими кубиками і відправити на сковороду із соняшниковою олією.
Моркву натерти на крупну тертку і відправити до цибулі.
Томатний соус змішати з водою і додати до моркви з цибулею. Відставити у сторону.
Рибу обваляти в борошні і швидко обсмажити на сковороді з додаванням невеликої кількості олії.
У каструлю укласти шарами моркву з цибулею, зверху шматочки риби, потім знову моркву і знову рибу.
Поставити каструлю на вогонь і тушкувати хвилин 30.
recepti.biz.ua как называлась конфета-карамель в полосатой обертке
Творог интернет-магазин - печенье из творога розочки. Доставка готовой еды на неделю.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі