Риба під соусом
711
інгредієнти:
- Минтай 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
Рибу помити і відрізати усі плавці.
Порізати шматочками.
Цибулю почистити і дрібно порізати.
Морквину почистити і натерти на тертці. З'єднати з цибулею і поставити пасерувати.
Рибу обваляти у підсоленому борошні.
Обсмажити до легкого рум'янцю.
У пасеровані моркву і цибулю додати кетчуп, томатну пасту і майонез. Перемішати, закрити кришкою і на тихому вогні тушкувати 7 хвилин.
Додати трохи окропу у пасеровку і викласти рибу.
Перемішати і тушкувати хвилин 20.
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салаты. Косметика своими руками.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі