Риба під снігом
- Риба (морський язик) 400 г
- Сметанa 100 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Гірчиця 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 1 ч.л.
Рибу порізати і відварити в підсоленій воді. Рибу покласти в окріп і варити не більше п'яти хвилин.
Приготувати соус.
Змішати яєчні жовтки, сметану, гірчицю і олію.
Рибу дістати з бульйону, в якому вона варилася, покласти у форму для запікання, залити соусом.
Окремо збити білки з дрібкою солі в міцну піну.
Ложкою викласти білкову піну зверху на рибу в соусі.
Духовку розігріти до 190 градусів.
Покласти на форму з рибою зверху фольгу і помістити в духовку.
Запікати близько 20 хвилин, потім зняти фольгу і запікати щe 5-7 хвилин.
Якщо готувати з м'ясом або куркою, то в соус можна додати часник.
Куриные отбивные в сыре. Отбивная куриная с грибами запеченая.
Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты праздничных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов из морковиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару
Рецепты для мультиварки, вкусно: паска рецепти з фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter