Риба під шубою
735
інгредієнти:
- Сьомга 0.7 кг
- Сир 100 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Рибу злегка морожену очистити і нарізати на шматки товщиною не більше 1 см. Натерти кожен шматок сіллю.
"Шуба": сир натерти на крупній тертці, додати яйця та борошно, перемішати.
Розігріти сковорідку з олією і викласти рибу змащену шубою. Смажити з обох сторін під кришкою до утворення на сирі рум'янцю.
рецепт приготовления салата мимоза
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты самых вкусных салатов и закусок тут
Как приготовить говяжьи почки вкуснокак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі