Риба під шубою
- Риба (пангасіус)
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 кг
- Майонез
Рибу почистити, видалити голову і плавники, нарізати порційними шматками, посолити, можна використати будь-які спеції для риби.
Почистити цибулю, моркву, у помідора видалити плодоніжку.
Цибулю і помідор порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тeртці.
Злегка скропити дно форми соняшниковою олією і викласти шарами: половину моркви, рибу, помідори, цибулю, залишену моркву. Верх замазати майонезом.
Поставити в розігріту до 180°С духовку і запікати 1 годину.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Диетическая кухня рецепты фото www.recepti.biz.ua
Салаты мясные рецепты recepti.biz.ua
Французские рецепты десертов. Рецепты французских десертов.
Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты. Грибы по Украине.
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты
Крем торт наполеон рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter