Риба під польським соусом

ДРУГІ СТРАВИ
645 Риба під польським соусом
Фото - Риба під польським соусом
інгредієнти:
  • Тріска (філе)
  • Масло вершкове
  • Яйце куряче
  • Лист лавровий
  • Перець чорний (горошком)
  • Цибуля ріпчаста
  • Картопля

Нарізати картоплю кружечками і викласти на заздалегідь розігріту з вершковим маслом сковороду (бажано, щоб сковорода була глибокою).

Окремо обсмажити ріпчасту цибулю кільцями до золотистого кольору і додати до картоплі.

На шар картоплі і обсмаженої цибулі викласти шматочками нарізане філе тріски.

Залити все або кип'яченою водою, або молоком і варити протягом 10 хвилин.

Відварити окремо яйце і дрібно його нарізати.

В окремій каструльці розтопити 200 грам вершкового масла і потім додати у нього нарізані дрібно яйця - це і є так званий "польський соус".

У сковороду з картоплею, цибулею і рибою за хвилину до зняття з вогню, додати лавровий лист і чорний перець горошком.

На тарілку викласти рибу з картоплею і цибулею і як соус використати розтоплене вершкове масло і яйце.

 

Открой свой интернет-магазин - украинская кухня доставка.

Консервация овощей в автоклавеконсервация овощей

Книга кулинарных рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Праздничное новогоднее блюдо. Новогодние рецепты праздничных блюд.

recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы