Риба під польським соусом
- Тріска (філе)
- Масло вершкове
- Яйце куряче
- Лист лавровий
- Перець чорний (горошком)
- Цибуля ріпчаста
- Картопля
Нарізати картоплю кружечками і викласти на заздалегідь розігріту з вершковим маслом сковороду (бажано, щоб сковорода була глибокою).
Окремо обсмажити ріпчасту цибулю кільцями до золотистого кольору і додати до картоплі.
На шар картоплі і обсмаженої цибулі викласти шматочками нарізане філе тріски.
Залити все або кип'яченою водою, або молоком і варити протягом 10 хвилин.
Відварити окремо яйце і дрібно його нарізати.
В окремій каструльці розтопити 200 грам вершкового масла і потім додати у нього нарізані дрібно яйця - це і є так званий "польський соус".
У сковороду з картоплею, цибулею і рибою за хвилину до зняття з вогню, додати лавровий лист і чорний перець горошком.
На тарілку викласти рибу з картоплею і цибулею і як соус використати розтоплене вершкове масло і яйце.
Открой свой интернет-магазин - украинская кухня доставка.
Консервация овощей в автоклавеконсервация овощей
Книга кулинарных рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Праздничное новогоднее блюдо. Новогодние рецепты праздничных блюд.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter