Риба під овочевою "ковдрою"
- Філе морської риби (тілапія) 6 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 200 г
- Майонез 150 г
- Олія рослинна
- Спеції (для риби)
- Сіль
Кожну половинку філе риби розрізати на три частини, посолити і посипати спеціями із двох сторін. Відставити у сторону, щоб риба трохи промаринувалася.
Помити і почистити овочі.
Моркву натерти на тертці. Викласти у глибоку миску.
Перець порізати соломкою невеликою і викласти до моркви.
Помідори нарізати кубиками, цибулю - четвертинками кілець.
Усе викласти в миску з морквою й перцем.
Овочі посолити, додати майонез і добре перемішати.
Сир натерти на середній тертці.
На дно глибокої форми для запікання налити трохи олії і рівномірно розподілити її по поверхні. Викласти у форму рибу у два шари.
Поверх риби викласти овочеву суміш і розрівняти.
Усе посипати тертим сиром.
Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Через 10-15 хвилин фольгу зняти і залишити далі запікатися ще хвилин 25-30.
Капуста выращивание - посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Власть вкуса - фото рецепты. салаты. кулинария. выпечка. торты
Кулинарный сайт огонек тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter