Риба під овочевою "ковдрою"

ДРУГІ СТРАВИ
868 Риба під овочевою "ковдрою"
Фото - Риба під овочевою
інгредієнти:
  • Філе морської риби (тілапія) 6 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець бoлгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 200 г
  • Майонез 150 г
  • Олія рослинна
  • Спеції (для риби)
  • Сіль

Риба під овочевим Кожну половинку філе риби розрізати на три частини, посолити і посипати спеціями із двох сторін. Відставити у сторону, щоб риба трохи промаринувалася.

Риба під овочевим Помити і почистити овочі.

фото Риба під овочевим Моркву натерти на тертці. Викласти у глибоку миску.

Риба під овочевим Перець порізати соломкою невеликою і викласти до моркви.

Риба під овочевим Помідори нарізати кубиками, цибулю - четвертинками кілець.

Усе викласти в миску з морквою й перцем.

Риба під овочевим Овочі посолити, додати майонез і добре перемішати.

Риба під овочевим Сир натерти на середній тертці.

Риба під овочевим На дно глибокої форми для запікання налити трохи олії і рівномірно розподілити її по поверхні. Викласти у форму рибу у два шари.

Риба під овочевим Поверх риби викласти овочеву суміш і розрівняти.

Риба під овочевим Усе посипати тертим сиром.

Риба під овочевим Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Через 10-15 хвилин фольгу зняти і залишити далі запікатися ще хвилин 25-30.

Риба під овочевим

Капуста выращивание - посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Власть вкуса - фото рецепты. салаты. кулинария. выпечка. торты

Кулинарный сайт огонек тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter