Риба під овочевим соусом
592
інгредієнти:
- Філе рибне 0.5 кг
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимон (лайм) 0.5 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Дрібно нарізати цибулю і часник.
Нарізати перець болгарський.
Нарізати помідори.
На сковороді із невеликою кількістю олії спасерувати цибулю і часник.
Додати солодкий перець і через 5 хвилин помідори. Щоб отримати більше соусу - додати води або овочевий бульйон. Додати сік половинки лимона, посолити, поперчити і тушкувати 10 хвилин.
Рибу нарізати і викласти у форму для запікання.
У соус додати петрушку і залити ним рибу.
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат радичио рецепты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі