Риба під овочами
- Риба морська (філе, пангасіус) 350 г
- Суміш перців
- Сіль
- Баклажан 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 3 шт.
- Базилік сушений
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Зелень
Баклажани порізати кружечками, присолити і відставити.
Рибу порізати шматками, присолити і поперчити.
Баклажани промити від солі.
На дно вогнетривкої форми викласти рибку, зверху шар баклажанів. Баклажани посипати сушеним базиліком і скропити оливковою олією.
Далі шар порізаного кільцями перцю, додати порізаний тонкими пластинками часник. Присолити.
Останній шар - помідори, порізані кружечками. Посолити, поперчити і відправити в розігріту духовку.
Овочі дають сік, в якому рибка і готується.
Коли рибка побіліє, а овочі стануть м'якими при проколюванні, страва готова, можна діставати.
Можна подати із запеченою картоплею.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Пошаговые рецепты на сайте Кулинарной Академии Dr. Oetker! Конкурсы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter