"Риба під овочами"
653
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Майонез 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Почистити і помити рибу.
Рибу нарізати шматочками 2-2,5 см завтовшки.
Цибулю нарізати кільцями, моркву і сир натерти на крупній тертці.
Посолити, поперчити і викласти на змащену олією сковорідку.
Моркву посолити і викласти зверху риби.
Потім викласти цибулю.
Посипати сиром.
Залити майонезом.
Запікати у попередньо розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски из лаваша.
Окрошка на воде и майонезеВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі