"Риба під овочами"

ДРУГІ СТРАВИ
653 "Риба під овочами"
Фото -
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Майонез 200 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

Почистити і помити рибу.

Рибу нарізати шматочками 2-2,5 см завтовшки.

фото Цибулю нарізати кільцями, моркву і сир натерти на крупній тертці.

Посолити, поперчити і викласти на змащену олією сковорідку.

Моркву посолити і викласти зверху риби.

Потім викласти цибулю.

Посипати сиром.

Залити майонезом.

Запікати у попередньо розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.

Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски из лаваша.

Окрошка на воде и майонезеВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter