Риба під маринадом
- Риба (хек) 2 шт.
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Бульйон (рибний) 2 скл.
- Спеції (запашний перець, гвоздика, лавровий лист)
Рибу нарізати на шматки, обваляти у борошні й обсмажити з двох боків на олії.
Моркву нарізати соломкою. Цибулю подрібнити.
Моркву і цибулю обсмажити на соняшниковій олії.
Додати томатну пасту і тушкувати 5-7 хвилин.
Потім влити воду або рибний бульйон, 1ст. л. оцту, додати перець і гвоздику і тушкувати 20 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додати сіль, цукор і лавровий лист.
Залити рибу маринадом і тушкувати на слабкому вогні, не перемішуючи, 20-25 хвилин.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салат с креветками и омлетомКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш.
Рецепт французского салата от юлии высоцкой. Французский салат красоты рецепт.
Майонез цнаПроизводство майонеза, масла
recepti.biz.ua пироги со шпинатом
Кулинарные сайты с картинками. Официальный сайт кулинарного поединка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter