Риба під маринадом

ДРУГІ СТРАВИ
636 Риба під маринадом
Фото - Риба під маринадом
інгредієнти:
  • Рибa (сом) 1.5 кг
  • Морква 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Борошно
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Оцет (столовий) 2 ч.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Спеції (запашний перець, гвоздика, лавровий лист)
  • Сіль

Моя риба під маринадом інгредієнти

Сома трохи пошкрябати, промити, відрізати голову і нарізати на шматки (не треба дрібнити). Обваляти рибу в борошні із сіллю і покласти на розігріту сковороду в соняшникову олію.

Обсмажити сома близько 10 хв з кожного боку (вогонь не сильний), потім накрити кришкою і залишити на 10 хвилин на повільному вогні.

Видалити з голови риби зябра і поставити варитися у невеликій кількості підсоленої води.

Моя риба під маринадом Моркву натерти на крупну тертку і з дрібно порізаною цибулею спасерувати на олії.

Коли цибуля набуде золотистого відтінку, додати 3-4 ст. л. томатної пасти - тушкувати, помішуючи, ще хвилин 10.

Додати 2 ч. л. оцту.

фото Моя риба під маринадом У сковорідку з цибулею і морквою долити бульйон від голови рибки.

Укинути чорний перець горошком, гвоздику. Протушкувати хвилин 20.

Запалити на вогні лавровий лист (2-3 листки) і укинути у маринад хвилин за 5 до готовності.

Моя риба під маринадом Рибa Рибу розібрати навпіл (по хребту), видаляючи кісточки.

Викласти на деко і залити зверху готовим маринадом, посолити і поперчити. Поставити в духовку (180 градусів) на 20 хв, що дозволить рибці просочитися маринадом цілком і повністю.

 

Салат из брокколи с шампиньонами тут

Рецепты для мультиварки, вкусно - легкие блюда. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter