Риба під маринадом
- Цибуля ріпчаста
- Морква 3 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Вино червоне сухе 100 г
- Перець чорний
- Сіль
- Риба
- Зелень
Цибулю нашаткувати, моркву натерти на тертці, викласти на сковорідку і тушкувати на малому вогні хвилин 5.
Додати томатну пасту, сіль, перець, лавровий лист, ретельно перемішати і продовжити тушкувати. Додати вино, збільшити вогонь і тушкувати до випаровування вологи. Смажену рибу укласти у керамічну ємність, зверху приготовлену приправу, знову рибу і приправу, і в холодильник на ніч. Подавати на тарілці з листочком салату в холодному вигляді прикрасивши зеленню.
Доставка готовой еды на неделю - салат кучками.
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт. Рецепты Приготовления.
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Крем с манкой для тортаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter