Риба під маринадом
863
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Морква 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Томатна паста 200 г
- Сіль
- Цукор
- Оцет
- Олія рослинна
Рибу почистити, якщо велика, розрізати на шматки, обсмажити на сковороді на олії. В іншій сковороді обсмажити натерту моркву із дрібно нарізаною цибулею, додати томатну пасту, сіль, цукор і оцет, все протушкувати і прибрати з вогню. Рибу відокремити від кісток і розкласти на тарілці, поверх викласти маринад (морква з цибулею і томатом), дати охолонути.
Салат со стручковым горохом и брокколи тут
Суши-бар СуВокШи: пицца картинки. Доставка готовой еды на неделю.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі