Риба під грибним соусом
- Філе морської риби 350 г
- Гриби свіжі 200 г
- Сир твердий 30 г
- Майонез 100 г
- Сметана 100 г
- Кефір 200 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Імбир сухий
- Олія
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Філе риби нарізати шматочками, обваляти у борошні (сіль, перець).
Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Готову рибу перекласти у вогнетривку форму.
Суху сковорідку посипати перцем, сіллю і імбирем. Додати олію і подрібнену цибулю. Обсмажити цибулю до прозорості і додати до неї подрібнені гриби.
Протушкувати гриби з цибулею до зникнення рідини. Потім влити кефір і тушкувати ще хвилин 10.
Залити грибним соусом рибу.
Зверху полити сметаною і майонезом, відправити у духовку, розігріту до 170 градусів на 15-20 хвилин.
Потім дістати і посипати тертим сиром. Знову відправити у духовку, доки сир не перетвориться у золотисту скориночку.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для мультиварки, вкусно - десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт самых вкусных салатов. Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу.
Праздничные новогодние рецепты блюд тут
Салат мимоза с яблоками здесь
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.
Кулинария рецепт заварного кремаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter