Риба під часниково-перцево-лимонним соусом
627
інгредієнти:
- Риба (скумбрія) 500 г
- Часник 1 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Кінза 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Горіхи 100 г
- Вода 250 г
Рибу очистити, помити. Очистити часник і потовкти із сіллю та кінзою, додати перець і ретельно перемішати.
Викласти в олію, змішати, влити сік одного лимона у воду і перемішати.
Вилити на рибу і поставити в духовку із середнім вогнем на 1 годину.
Подавати із зеленню.
Торт вышиванка рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты греческой кухни с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Куриный рулет с омлетом recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - немецкая кухня рецепты с фото. Готовим со вкусом.
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі