Риба "Пальчики оближеш"
- Минтай 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Майонез 100 г
- Сметана 100 г
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, паприка мелена, базилік сухий, коріандр мелений, часник)
- Борошно 100 г
Рибу очистити, помити, нарізати на порційні шматки (кожну, приблизно, на 4 частини), посолити.
Обваляти в борошні і викласти на сковороду з олією. Рибу потрібно обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
Нарізати цибулю.
Соус. Сметану, майонез і всі спеції (крім часнику) з'єднати, трохи посолити і розбавити водою (приблизно, 50-70 мл). Все залежить від густоти сметани і майонезу.
У сковороду, де смажилася риба, укинути цибулю. Трохи обсмажити.
На цибулю укласти рибу, залити соусом, закрити кришкою, зробити маленький вогник і тушкувати хвилин 40.
Відкрити кришку, посипати дрібно нарізаним часником, закрити і вимкнути вогонь.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рождественские рецепты выпечки.
Скачать картинки фк Спартак Москва. Фк Спартак картинки.
http://recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter