Риба на овочевій подушці
- Морський язик 700 г
- Буряк 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Сир 150 г
- Шпинат 150 г
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець
Відварити буряк, картоплю, моркву у підсоленій воді. Очистити і натерти на тертці.
Рибу порізати невеликими шматочками.
У форму для запікання нижнім шаром покласти буряк, далі картоплю, моркву, покласти щільним шаром рибу. Форму нічим не змащувати. Посолити, поперчити, посипати приправою.
Приготувати соус. Змішати дрібно порізаний шпинат і майонез. Розподілити рівним шаром поверх риби.
Поставити форму в попередньо нагріту до 220 градусів духовку, запікати 20 хвилин. Дістати, посипати тертим сиром і знову поставити в духовку до зарум'янювання сиру.
Простые рецепты блюд - рецепты в пост. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Кондитерские формы - кокосовые кексы рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter