Риба на лаваші
804
інгредієнти:
- Риба (філе)
- Лаваш
- Лимон
- Сіль
- Перець чорний
Філе риби посолити, поперчити, скропити соком лимона, можна дати постояти ніч у холодильнику, можна робити відразу.
Деко трохи змастити олією, покласти лаваш, на нього (шкірою до лаваша, м'ясом вгору) рибу. Поставити в духовку на 200 градусів на 20-30 хвилин.
Диета: рецепты для похудения: салати з язика з фото.
Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
рецепты салатов на англ. языке
Пицца маргарита рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі