Риба на кмину
- Філе риби (морський окунь, тріска) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (консервований у власному соку) 6 шт.
- Цукор
- Кмин
- Соєвий соус
- Сіль
- Олія соняшникова 1 ст.л.
Цибулю нарізати півкільцями.
На сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю 5-8 хвилин до золотистого кольору.
Помідори у власному соку нарізати кубиками і відправити у сковороду до цибулі разом із цукром, кмином і соєвим соусом. Посолити, поперчити.
Тушкувати 5 хвилин.
Філе риби нарізати порційними шматочками і викласти на сковороду до соусу. Накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин на повільному вогні. Подавати з макаронами або картоплею.
Рождественские рецепты выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Представление Курица: рецепт салата курица в перьях. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
recepti.biz Статьи о рыбах. Рецепты блюд
Картошка В Мультиварке Рецепты - салаты с буряком фото.
recepti.biz.ua картинки Московского Спартака
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з мясом.
Салат морепродуктов рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter