Риба м'ятна з лимоном
679
інгредієнти:
- Риба (морський окунь) 2 шт.
- М´ята (свіжа, гілочка) 8 шт.
- Лимон
- Сіль
- Перець чорний
Очистити рибу.
Рибу укласти на фольгу, посолити, поперчити і накрити промитою м'ятою. Одну рибу накрити гілочками, а іншу - листочками.
Загорнути у фольгу і на 30 хвилин у духовку при 200 градусах.
На гарнір подати картоплю.
Через півгодини рибу дістати, фольгу розгорнути, покласти кружечки лимона і знову в духовку на 10 хвилин.
Подавати разом із м'ятними листочками і лимоном.
Салаты Новинки рецепты с фото простыеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты немецкий суп гуляш. Рецепт венгерский суп гуляш.
Рецепт торта медовика recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі