Риба-меч з фенхелем, лимоном та каперсами

ДРУГІ СТРАВИ
1077 Риба-меч з фенхелем, лимоном та каперсами
Риба-меч з фенхелем, лимоном та каперсами
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 кг філе риби-меч;
  • 5 головок фенхелю;
  • 2 лимона;
  • 3 зубчики часнику;
  • 100 г каперсів;
  • 250 мл білого сухого вина;
  • 1 / 2 склянки оливкової олії;
  • 1 ст. л. сухого ореган;
  • 2-3 гілочки розмарину;
  • жменю листя м´яти;
  • сіль;
  • свіжозмелений чорний перець;

1 Рибу розріжте на 6 стейків шириною 2. 5 см Фенхель очистіть від пошкоджених зовнішніх листків і наріжте тонкими шматочками. Лимони обдайте окропом і наріжте тонкими кружками. Часник наріжте пластинами. Каперси обсушіть. 2. Розігрійте у великій сковороді половину оливкової олії, покладіть фенхель і готуйте на середньому вогні, помішуючи, 5 хв. Перекладіть у форму для запікання. 3. Туди ж покладіть шматки риби, лимони і часник. Присипте орегано, листочками розмарину, м´ятою і каперсами. Збризніть маслом, що залишилося, посоліть, поперчіть. Поставте в розігріту до 190 ° С духовку на 15 хв. Потім влийте вино і готуйте ще 5 хв Перекладіть на блюдо, полийте виділився соком і відразу ж подавайте.

Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничного стола

Рецепт самого вкусного салата. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Рецепты соусов на каждый день.

Тыквенные оладья. Рецепт оладьи их тыквы тыквенные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter