Риба-меч з фенхелем, лимоном та каперсами
- Інгредієнти:
- 1 кг філе риби-меч;
- 5 головок фенхелю;
- 2 лимона;
- 3 зубчики часнику;
- 100 г каперсів;
- 250 мл білого сухого вина;
- 1 / 2 склянки оливкової олії;
- 1 ст. л. сухого ореган;
- 2-3 гілочки розмарину;
- жменю листя м´яти;
- сіль;
- свіжозмелений чорний перець;
1 Рибу розріжте на 6 стейків шириною 2. 5 см Фенхель очистіть від пошкоджених зовнішніх листків і наріжте тонкими шматочками. Лимони обдайте окропом і наріжте тонкими кружками. Часник наріжте пластинами. Каперси обсушіть. 2. Розігрійте у великій сковороді половину оливкової олії, покладіть фенхель і готуйте на середньому вогні, помішуючи, 5 хв. Перекладіть у форму для запікання. 3. Туди ж покладіть шматки риби, лимони і часник. Присипте орегано, листочками розмарину, м´ятою і каперсами. Збризніть маслом, що залишилося, посоліть, поперчіть. Поставте в розігріту до 190 ° С духовку на 15 хв. Потім влийте вино і готуйте ще 5 хв Перекладіть на блюдо, полийте виділився соком і відразу ж подавайте.
Американские салаты рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничного стола
Рецепт самого вкусного салата. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Рецепты соусов на каждый день.
Тыквенные оладья. Рецепт оладьи их тыквы тыквенные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter