Риба маринована по-грецьки

ДРУГІ СТРАВИ
991 Риба маринована по-грецьки
Фото - Риба маринована по-грецьки
інгредієнти:
  • Риба річкова (жирна, короп або сазан) 1.5 кг
  • Борошно 100 г
  • Олія рослинна 100 г
  • Вода 1.5 л
  • Сіль
  • Оцет (9%) 0.5 скл.
  • Перець чорний (горошком) 10 шт.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Риба маринована по грецьки інгредієнти Рибу почистити, випатрати, відрізати голову і нарізати шматочками завтовшки 1,5 см. Посолити, посипати спеціями для риби.

Риба маринована по грецьки Приготувати маринад. Налити у каструльку 1,5 літра води, додати солі 1 ч. л., перець горошком і лавровий лист. Закип'ятити. Вимкнути вогонь і додати оцет. (Маринад повинен бути добре кисленьким).

фото Риба маринована по грецьки Рибу обваляти в борошні і обсмажити на олії до готовності.

Риба маринована по грецьки Риба річкова Остудити рибу і маринад. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями. Укласти у глибоку посудину шарами рибу і цибулю.

Риба маринована по грецьки Борошно Залити маринадом, щоб покрив рибу. Трішки придавити тарілочкою. Якщо тепле, дати остаточно охолонути і в холодильник на ніч або на 12 годин.

Торты, пирожные. Рецепты: рецепти з фото. Анекдоты с картинками.

Как приготовить вкусный шашлык: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.

Салати до нового рокусалати до нового року

Мясной салат оливье. Салат мясной с апельсиновым соком.

www.recepti.biz.ua рецепты блюд во время великого поста

Рецепт салата вкуснятинаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Католическое Рождество рецепты. Католическое Рождество рецепт.

едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи

www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт

Кондитерские формы: кокосовые кексы рецепт.

Шашлык из куриных сердец рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков

Немецкий маковый торт. Рецепт приготовления торта маковое наслаждение.

Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарных рефератов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter