Риба маринована по-грецьки
- Риба річкова (жирна, короп або сазан) 1.5 кг
- Борошно 100 г
- Олія рослинна 100 г
- Вода 1.5 л
- Сіль
- Оцет (9%) 0.5 скл.
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
- Лавровий лист 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Рибу почистити, випатрати, відрізати голову і нарізати шматочками завтовшки 1,5 см. Посолити, посипати спеціями для риби.
Приготувати маринад. Налити у каструльку 1,5 літра води, додати солі 1 ч. л., перець горошком і лавровий лист. Закип'ятити. Вимкнути вогонь і додати оцет. (Маринад повинен бути добре кисленьким).
Рибу обваляти в борошні і обсмажити на олії до готовності.
Остудити рибу і маринад. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями. Укласти у глибоку посудину шарами рибу і цибулю.
Залити маринадом, щоб покрив рибу. Трішки придавити тарілочкою. Якщо тепле, дати остаточно охолонути і в холодильник на ніч або на 12 годин.
Торты, пирожные. Рецепты: рецепти з фото. Анекдоты с картинками.
Как приготовить вкусный шашлык: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Салати до нового рокусалати до нового року
Мясной салат оливье. Салат мясной с апельсиновым соком.
www.recepti.biz.ua рецепты блюд во время великого поста
Рецепт салата вкуснятинаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Католическое Рождество рецепты. Католическое Рождество рецепт.
едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Кондитерские формы: кокосовые кексы рецепт.
Шашлык из куриных сердец рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Немецкий маковый торт. Рецепт приготовления торта маковое наслаждение.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарных рефератов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter