Риба "Корсар"

ДРУГІ СТРАВИ
621 Риба "Корсар"
Фото - Риба
інгредієнти:
  • Риба (минтай, хек) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Майонез 250 г
  • Молоко 250 мл

Рибу порізати порційними шматочками.

Скласти у форму для запікання або в глибоку сковорідку.

Посолити, поперчити.

На кожен шматочок риби покласти невеликий шматочок вершкового масла.

Зверху розкласти порізану півкільцями цибулю.

Для заливки змішати майонез і молоко 1:1.

Заливкою залити зверху рибу з цибулею і поставити в розігріту духовку хвилин на 20-25.

Коли риба запеклася, дістати з духовки, трохи остудити і посипати зверху потертими вареними яйцями.

www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Правильне харчування рацонправильне харчування

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд. Закупка рецепты.

Рецепт салат язык http://recepti.biz.ua

recepti.biz Консервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др

Украинская кухня рецепты блюдИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ

постный майонез в домашних условиях

Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Рецепт турецыкие пироги со шпинатом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter