Риба "Корсар"
- Риба (минтай, хек) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Майонез 250 г
- Молоко 250 мл
Рибу порізати порційними шматочками.
Скласти у форму для запікання або в глибоку сковорідку.
Посолити, поперчити.
На кожен шматочок риби покласти невеликий шматочок вершкового масла.
Зверху розкласти порізану півкільцями цибулю.
Для заливки змішати майонез і молоко 1:1.
Заливкою залити зверху рибу з цибулею і поставити в розігріту духовку хвилин на 20-25.
Коли риба запеклася, дістати з духовки, трохи остудити і посипати зверху потертими вареними яйцями.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Правильне харчування рацонправильне харчування
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд. Закупка рецепты.
Рецепт салат язык http://recepti.biz.ua
recepti.biz Консервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Украинская кухня рецепты блюдИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
постный майонез в домашних условиях
Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Рецепт турецыкие пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter