Риба "капітан" із гірчичним соусом
- Стейк рибний 1 кг
- Гірчиця баварська (солодка) 4 ст.л.
- Вершки (жирні) 1 скл.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Картопля 2 шт.
- Оцет 1 ст.л.
Стейк будь-якої білої риби вимити й обсушити.
Рибу посипати перцем і полити лимонним соком.
Картоплю добре вимити, розрізати упоперек, загорнути конвертиком у серветки і покласти у мікрохвильову піч на 3 хв.
Вийняти, зробити надрізи, посолити, посипати паприкою, покласти зверху по шматочку масла і поставити пекти у розігріту духовку.
Соус: на слабкому вогні змішати вершки, гірчицю, цукор і оцет. Помішуючи, довести до загустіння.
Рибу теж відправити у розігріту духовку. Запікати 4-5 хв із кожного боку.
Подавати, поливши соусом і пастою авокадо.
Салати з копченою куркою та виноградомсалати з копченою куркою
Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Домашний Йогурт VIVO - сделать йогурт в домашних условиях.
Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter