Риба із соусом зі шпинату та грибами
- Риба (філе або стейки) 2 шт.
- Гриби (печериці) 400 г
- Шпинат (свіжоморожений) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 150 мл
- Сіль
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
- Сир
Філе або стейки розділити на порційні шматки, обваляти злегка в борошні, перемішаним із сіллю.
Обсмажити до золотистої скоринки на олії.
Гриби обсмажити з цибулею.
Шпинат протушкувати близько 3-5 хвилин, додати сметану або вершки і уварити соус до загустіння.
Покласти рибу у форму, викласти зверху гриби, залити приготовленим соусом, посипати тертим сиром і запікати в духовій шафі близько 25-30 хвилин.
Подавати зі свіжими овочами, зеленню і молодою картоплею.
Консервация овощей рецепты тут
Готовим со вкусом: выпечка на новый год с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Салат мясной с Курицей http://recepti.biz.ua
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, окрошка
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter