Риба із хрусткою картопляною скоринкою
- Картопля 4 шт.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Філе рибне (порційні шматочки) 8 шт.
- Броколі 400 г
- Перець білий мелений
- Сіль
Картоплю очистити і занурити у киплячу підсолену воду. Довести до кипіння і варити на середньому вогні 5 хвилин. Дістати картоплю шумівкою і злегка охолодити.
Розігріти духовку до 230 градусів.
Змішати олію, терту лимонну цедру і дрібно порізану зелень.
Рибне філе укласти у форму з антипригарним покриттям.
Ложкою покласти поверх нього невелику кількість лимонної суміші, приправити сіллю і білим перцем.
Картоплю натерти на крупній тертці й викласти невеликою гіркою на рибу.
Збризнути лимонною сумішшю і приправити.
Запікати 15 хвилин. Якщо картопля не стане золотистою і хрусткою, додати ще пару хвилин. Тонко нарізати броколі і поварити у киплячій воді 3 хвилини.
Подати, розклавши філе на подушці з броколі.
www.recepti.biz.ua михаил кульков
Сайт кулинарный рецепт пицца тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter