Риба із хрусткою картопляною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
634 Риба із хрусткою картопляною скоринкою
Фото - Риба із хрусткою картопляною скоринкою
інгредієнти:
  • Картопля 4 шт.
  • Олія рослинна 6 ст.л.
  • Лимон 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Філе рибне (порційні шматочки) 8 шт.
  • Броколі 400 г
  • Перець білий мелений
  • Сіль

Риба з хрусткою скоринкою картопляної інгредієнти Картоплю очистити і занурити у киплячу підсолену воду. Довести до кипіння і варити на середньому вогні 5 хвилин. Дістати картоплю шумівкою і злегка охолодити.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Розігріти духовку до 230 градусів.

Змішати олію, терту лимонну цедру і дрібно порізану зелень.

фото Риба з хрусткою скоринкою картопляної Рибне філе укласти у форму з антипригарним покриттям.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Картопля Ложкою покласти поверх нього невелику кількість лимонної суміші, приправити сіллю і білим перцем.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Масло рослинне Картоплю натерти на крупній тертці й викласти невеликою гіркою на рибу.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Лимон Риба з хрусткою скоринкою картопляної Петрушка

Збризнути лимонною сумішшю і приправити.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Філе рибне Запікати 15 хвилин. Якщо картопля не стане золотистою і хрусткою, додати ще пару хвилин. Тонко нарізати броколі і поварити у киплячій воді 3 хвилини.

Риба з хрусткою скоринкою картопляної Брокколі Подати, розклавши філе на подушці з броколі.

салати з фетою

www.recepti.biz.ua михаил кульков

Сайт кулинарный рецепт пицца тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter