Риба із хроном
1038
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Сметана 200 г
- Хрін 100 г
- Спеції (сіль і перець)
- Сік лимона 1 ст.л.
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
Рибу або філе нарізати великими шматками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Тертий хрін змішати зі сметаною, цукром, сіллю і перцем.
Включити духовку на 200°С.
Шматки риби викласти у форму шарами, кожен шар змастити сметаною з хроном.
Запікати у духовці при 200°С хвилин 25-30.
Утворений соус вилити в макарони, з якими подати рибу.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рогалики рецепты с фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с копченым мясом рецепт.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария блюда из печени.
Кулинарные блюда для худеющих - легкие блюда.
Рецепты домашнего майонеза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі