Риба із чермулою та овочами
- Риба (філе, окунь) 800 г
- Помідор черрі 200 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Маслини (без кісточок) 30 шт.
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Олія рослинна
- Кінза (рубана) 3 ст.л.
- Петрушка (рубана) 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон (сік, цедра) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зіра (зерна або мелена) 1 ч.л.
- Коріандр (зерна або мелений) 1 ч.л.
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сіль
Для чермули кінзу і петрушку порубати, цибулю нарізати довільними шматками. Зіру і коріандр, якщо вони у зернах, злегка розтерти у ступці разом із часником і цедрою одного лимона. Усі інгредієнти для чермули подрібнити у комбайні, додавши оливкову олію і столову ложку лимонного соку, посолити.
Рибне філе нарізати на порційні шматки, посолити. 1-2 столових ложки чермули відкласти, решту викласти щільним шаром на шматочки риби і залишити на 10-15 хвилин (доки будуть готуватися овочі).
Перець нарізати товстими смужками, помідори черрі можна розрізати навпіл, а можна залишити цілими. Якщо використовувати звичайні великі помідори, порізати їх на великі часточки (на 4 частини). Помідори та перець обсмажити на сковорідці із розігрітою олією на великому вогні п'ять хвилин, постійно помішуючи. Потім додати маслини і відкладену перед цим чермулу, перемішати і накрити кришкою. Готувати на маленькому вогні ще п'ять хвилин.
Зняти овочі з вогню і відставити у сторону. На іншій сковороді розігріти олію і покласти шматочки риби чермулою вгору. Злегка підсмажити (3-5 хвилин).
Навколо рибних шматочків викласти обсмажені овочі. Якщо соку з овочів замало, можна додати кілька столових ложок води або бульйону (овочевого або рибного). Риба повинна тушкуватися, а не варитися. Знову накрити кришкою і тушкувати 5-10 хвилин.
Красиво викласти рибу на тарілки, оточити овочами, посипати рубаною зеленню і подати до столу. Можна подати із картопляним пюре, рисом або відвареною картоплею.
Карамель конфета цена здесь
Здесьсалати на швидку руку
Рецепты начинок для пиццы http://recepti.biz.ua
Осетинские пироги на заказ: рецепт суп гуляш.
Фотографии кулинарных рецептовПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная энциклопедия
Как приготовить летний салат - салат черепаха рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Медовик рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter