Риба із чермулою та овочами

ДРУГІ СТРАВИ
663 Риба із чермулою та овочами
Фото - Риба із чермулою та овочами
інгредієнти:
  • Риба (філе, окунь) 800 г
  • Помідор черрі 200 г
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Маслини (без кісточок) 30 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
  • Олія рослинна
  • Кінза (рубана) 3 ст.л.
  • Петрушка (рубана) 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Лимон (сік, цедра) 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Зіра (зерна або мелена) 1 ч.л.
  • Коріандр (зерна або мелений) 1 ч.л.
  • Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
  • Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Сіль

Риба з чермулой і овочами інгредієнти Для чермули кінзу і петрушку порубати, цибулю нарізати довільними шматками. Зіру і коріандр, якщо вони у зернах, злегка розтерти у ступці разом із часником і цедрою одного лимона. Усі інгредієнти для чермули подрібнити у комбайні, додавши оливкову олію і столову ложку лимонного соку, посолити.

Риба з чермулой і овочами Рибне філе нарізати на порційні шматки, посолити. 1-2 столових ложки чермули відкласти, решту викласти щільним шаром на шматочки риби і залишити на 10-15 хвилин (доки будуть готуватися овочі).

фото Риба з чермулой і овочами Перець нарізати товстими смужками, помідори черрі можна розрізати навпіл, а можна залишити цілими. Якщо використовувати звичайні великі помідори, порізати їх на великі часточки (на 4 частини). Помідори та перець обсмажити на сковорідці із розігрітою олією на великому вогні п'ять хвилин, постійно помішуючи. Потім додати маслини і відкладену перед цим чермулу, перемішати і накрити кришкою. Готувати на маленькому вогні ще п'ять хвилин.

Риба з чермулой і овочами Риба Зняти овочі з вогню і відставити у сторону. На іншій сковороді розігріти олію і покласти шматочки риби чермулою вгору. Злегка підсмажити (3-5 хвилин).

Риба з чермулой і овочами Помідори черрі Навколо рибних шматочків викласти обсмажені овочі. Якщо соку з овочів замало, можна додати кілька столових ложок води або бульйону (овочевого або рибного). Риба повинна тушкуватися, а не варитися. Знову накрити кришкою і тушкувати 5-10 хвилин.

Риба з чермулой і овочами Перець болгарськийКрасиво викласти рибу на тарілки, оточити овочами, посипати рубаною зеленню і подати до столу. Можна подати із картопляним пюре, рисом або відвареною картоплею.

Карамель конфета цена здесь

Здесьсалати на швидку руку

Рецепты начинок для пиццы http://recepti.biz.ua

Осетинские пироги на заказ: рецепт суп гуляш.

Фотографии кулинарных рецептовПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная энциклопедия

Как приготовить летний салат - салат черепаха рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Медовик рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter