Риба-гриль із розмарином під майонезно-шпинатним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
672 Риба-гриль із розмарином під майонезно-шпинатним соусом
Фото - Риба-гриль із розмарином під майонезно-шпинатним соусом
інгредієнти:
  • Риба свіжа 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Шпинат 1 пуч.
  • Молоко 150 мл
  • Сметана 1 ст.л.
  • Розмарин 4 шт.
  • Часник (сухий) 1 ст.л.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець червоний

Риба-гриль з розмарином під майонезно-шпинатному соусом інгредієнти

Риба-гриль з розмарином під майонезно-шпинатному соусом

фото Риба-гриль з розмарином під майонезно-шпинатному соусом

 

Філе риби скропити лимонним соком, посолити, поперчити.

Зробити великих кілька надрізів з одного боку. У надрізи засипати розмарин.

Картоплю викласти у форму для запікання, попередньо додавши трохи олії, посолити і поперчити.

Зверху, над картоплею встановити грати для гриля, покласти на неї рибу.

Поставити у духовку.

Коли до готовності страви залишиться 10-12 хвилин, рибу змастити сметаною і присипати зверху борошном.

Подавати із майонезно-шпинатним соусом.

Соус.

Шпинат промити, обсушити, і дрібно порізавши поставити тушкувати.

У молоко покласти шматочки часнику і довести до кипіння.

В охолонувше молоко ввести борошно і розмішати до однорідного стану.

В отриману суміш додати шпинат, перемішати і залишити на повільному вогні ще на 5-7 хвилин.

У майонез додати приправи (сіль, перець, хмелі-сунелі), хрін і все ретельно перемішати.

Готовий шпинатовий соус змішати із майонезною сумішшю.

 

Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.

рецепт пончики с чесноком

Салат с авокадо рецепты. Рецепты салатов из авокадо.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.ua опробованные рецепты вкусных салатов

Рецепты на праздничный стол - фото рецепты новогодних блюд.

салат из свежих шампиньонов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter