Риба-гриль із розмарином під майонезно-шпинатним соусом
- Риба свіжа 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Шпинат 1 пуч.
- Молоко 150 мл
- Сметана 1 ст.л.
- Розмарин 4 шт.
- Часник (сухий) 1 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний
Філе риби скропити лимонним соком, посолити, поперчити.
Зробити великих кілька надрізів з одного боку. У надрізи засипати розмарин.
Картоплю викласти у форму для запікання, попередньо додавши трохи олії, посолити і поперчити.
Зверху, над картоплею встановити грати для гриля, покласти на неї рибу.
Поставити у духовку.
Коли до готовності страви залишиться 10-12 хвилин, рибу змастити сметаною і присипати зверху борошном.
Подавати із майонезно-шпинатним соусом.
Соус.
Шпинат промити, обсушити, і дрібно порізавши поставити тушкувати.
У молоко покласти шматочки часнику і довести до кипіння.
В охолонувше молоко ввести борошно і розмішати до однорідного стану.
В отриману суміш додати шпинат, перемішати і залишити на повільному вогні ще на 5-7 хвилин.
У майонез додати приправи (сіль, перець, хмелі-сунелі), хрін і все ретельно перемішати.
Готовий шпинатовий соус змішати із майонезною сумішшю.
Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.
Салат с авокадо рецепты. Рецепты салатов из авокадо.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua опробованные рецепты вкусных салатов
Рецепты на праздничный стол - фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter