Риба, фарширована по-козацьки
- Лящ (річкова риба)
- Сазан
- Капуста квашена
- Рис - шт
- Ікра
- Сіль
- Перець чорний
- Олія соняшникова
Рибу почистити, вийняти зябра, розпластати по спинці від голови до кінця тушки, прибрати нутрощі.
Якщо є ікра, сполоснути під проточною водою, дати обсохнути, покласти на розпечену суху сковороду і розминаючи виделкою обсмажити до готовності. Капусту квашену або свіжу нашатковану (у цьому випадку додати 2 ст. ложки томатної пасти) обсмажити з 4-5 ложками олії. Рис відварити до готовності, відкинути на дуршлак. Змішати ікру, рис, капусту посолити, поперчити. Нафарширувати рибу накладаючи фарш у черевце і розріз по всій рибі і в голову замість зябер. Полити деко олією, укласти рибу, навколо неї можна укласти очищену картоплю. Запікати в духовці 30-40 хв до готовності риби.
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Салат из картошки моркови и яиц и огурцовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter