Риба, фарширована по-козацьки

ДРУГІ СТРАВИ
650 Риба, фарширована по-козацьки
Фото - Риба, фарширована по-козацьки
інгредієнти:
  • Лящ (річкова риба)
  • Сазан
  • Капуста квашена
  • Рис - шт
  • Ікра
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія соняшникова

Рибу почистити, вийняти зябра, розпластати по спинці від голови до кінця тушки, прибрати нутрощі.

Якщо є ікра, сполоснути під проточною водою, дати обсохнути, покласти на розпечену суху сковороду і розминаючи виделкою обсмажити до готовності. Капусту квашену або свіжу нашатковану (у цьому випадку додати 2 ст. ложки томатної пасти) обсмажити з 4-5 ложками олії. Рис відварити до готовності, відкинути на дуршлак. Змішати ікру, рис, капусту посолити, поперчити. Нафарширувати рибу накладаючи фарш у черевце і розріз по всій рибі і в голову замість зябер. Полити деко олією, укласти рибу, навколо неї можна укласти очищену картоплю. Запікати в духовці 30-40 хв до готовності риби.

 

 

торт вышиванка рецепт

Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.

Салат из картошки моркови и яиц и огурцовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Домашняя косметика - рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter