Риба, фарширована гречкою
- Риба (щука) 3 кг
- Крупа гречана 2 скл.
- Гриби (печериці) 300 г
- Сир твeрдий 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Горошок зелений (консервований)
- Спеції (сіль, перець, приправа для риби)
- Сметана (майонез)
Рибу почистити, помити добре і відрізати голову (якщо є).
Розрізати навпіл. Із двох сторін уздовж хребта зробити надрізи до шкіри (але обережно, щоб шкіру не пошкодити). Обережно зрізати хребет.
Середину обережно вирізати: м'ясо уздовж хребта відокремити. Якщо щось залишилося, обережно зрізати ножем.
"Заготовку" посолити, поперчити, посипати спеціями для риби.
Вирізане м'ясо пропустити з булкою і цибулею через м'ясорубку, посолити, поперчити, викласти фарш звідки вирізали м'ясо.
Далі викласти горошок по середині.
Начинка: змішати відварену гречку, обсмажені з цибулею гриби, тертий сир і 2 сирих яйця. Добре перемішати, при потребі посолити, поперчити.
Викласти начинку на рибку, голкою з ниткою обережно "накласти шви" по всій довжині тушки.
Рибку викласти на деко, змащене олією.
Зверху тушку змастити сметаною (майонезом) і посипати кунжутом.
Запікати в духовці при температурі 150-180°С хвилин 30-40.
Трохи остудити. Розрізати на шматочки, при цьому з тушки "зняти шви". Прикрасити і подати на стіл.
Выпечка, рецепты с фото. Домашние рецепты выпечки.
Холодные закуски - холодные закуски в лаваше.
Легкие рецепты блюд. Быстрые и легкие горячие блюда.
www.recepti.biz.ua рецепт салата из корейской моркови
Рецепты пошаговые с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мультиварка Philips: классический торт наполеон рецепт с фото.
Кухонные гарнитуры Классика - украинская кухня. Кухни. Купить в STOLLINE.
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter