Риба, фарширована бринзою та зеленню з гарніром із рису
- Риба 1 шт.
- Бринза 150 г
- Петрушка 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарcький 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Приправа (для риби)
- Олія рослинна
Бринзу потерти на велику тертку, додати дрібно порізаний кріп і петрушку, перемішати.
Рибу почистити, нафарширувати начинкою з бринзи і зашити.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарізати великими часточками, цибулю нарізати півкільцями, перець - великими шматочками. Всі овочі обсмажити на олії.
У овочі додати рис і порізану петрушку, перемішати.
У форму викласти рис з овочами, зверху покласти фаршировану рибу, налити воду і поставити запікати при температурі 180-200 градусів протягом 1 години.
http://recepti.biz.ua рецепт суп гуляш
Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты тортов без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим со вкусом: первые блюда рецепт с фото.
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты. Салат новогодний с Курицей, овощами, сыром и киви.
Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото. Мультиварки для выпечки.
www.recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепты быстрой и вкусной диеты: мимоза рецепт салата. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter