Риба фарширована
- Короп
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Сода харчова
- Крекер солоний 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль (приправа рибна)
Рибу почистити, а луску зібрати в ситечко і ретельно помити. Зябра і очі видалити.
Цибулю порізати великими кільцями, покласти у сотейник маленький, додати 3 ложки рослинної олії і 3 ложки води. Присипати щіпкою соди і поставити тушкуватися на маленький вогонь, до стану яблучного повидла.
Із боку черевця зробити розріз до хребетної кістки, кістку переламати вгорі.
До кінця не дорізати, нехай голова висить на шкірі.
Акуратно вийняти вміст черевця.
Гострим ножем зробити надріз під шкірою і почати знімати шкіру панчохою. Дійшовши до плавників, обрізати їх зсередини гострими ножицями. Перед хвостом, за 1,5-2 см, хвіст зсередини обрізати.
Уздовж риби зробити поздовжній розріз і ножем відокремити м'ясо від кістки. Зняти м'ясо між ребрами.
У кухонний комбайн викласти м'ясо риби, пюре із цибулі, жовток, мелений крекер, посипати рибними спеціями і гарно змолоти. Можна додати трохи води, до консистенції густої сметани.
Викласти із комбайна і додати білки, збиті у густу піну. Обережно перемішати.
Заповнити шкіру фаршем.
На дно деко покласти хребет із реберними кістками, цибулю, моркву, спеції, луску зав'язану у марлю. Все накрити марлею і на неї покласти рибу. Залити гарячою водою так, щоб злегка покрила рибу.
Закрити фольгою і поставити в духовку на 1,5-2 години на маленький вогонь. Ближче до кінця фольгу відкрити.
Залишити у деко, доки не охолоне.
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Кулинарные рецепты Рождества. Индейка рецепт Рождество.
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter