Риба фарширована
- Горіх 0.5 скл.
- Курага (родзинки) 0.5 скл.
- Олія 3 скл.
- Сіль
- Перець
- Цибуля
- Морква
- Риба
- Булка
- Майонез
- Зелень (кріп, зелена цибуля)
На соняшниковій олії спасерувати дрібно порізані цибулю та моркву, додати порубану курагу (або родзинки), горіхи, зняти з вогню, охолодити. Рибу очистити, видалити зябра, підрубати зсередини хребець біля голови і акуратно зняти шкірку з риби (треба зняти так, щоб голова не роз'єдналася зі шкіркою). Зрізати м'ясо з тушки, прокрутити через м'ясорубку, додати булочку, розмочену в молоці або воді, фарш змішати з пасерованими овочами, посолити, поперчити. Цією сумішшю набити зняту з головою шкірку, зашити, зверху натерти майонезом і запікати в духовці близько години. Готову рибу прикрасити зеленню (кріп і зелена цибуля).
Кулинарные рецепты с фотографиями - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
Кулинарные рецепты от Tramontina: арахисовое масло рецепт с фото.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Торт В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Кольоров кульки мультиккульки
Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Сайт кулинарныйКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter