Риба фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
648 Риба фарширована
Фото - Риба фарширована
інгредієнти:
  • Горіх 0.5 скл.
  • Курага (родзинки) 0.5 скл.
  • Олія 3 скл.
  • Сіль
  • Перець
  • Цибуля
  • Морква
  • Риба
  • Булка
  • Майонез
  • Зелень (кріп, зелена цибуля)

На соняшниковій олії спасерувати дрібно порізані цибулю та моркву, додати порубану курагу (або родзинки), горіхи, зняти з вогню, охолодити. Рибу очистити, видалити зябра, підрубати зсередини хребець біля голови і акуратно зняти шкірку з риби (треба зняти так, щоб голова не роз'єдналася зі шкіркою). Зрізати м'ясо з тушки, прокрутити через м'ясорубку, додати булочку, розмочену в молоці або воді, фарш змішати з пасерованими овочами, посолити, поперчити. Цією сумішшю набити зняту з головою шкірку, зашити, зверху натерти майонезом і запікати в духовці близько години. Готову рибу прикрасити зеленню (кріп і зелена цибуля).

Кулинарные рецепты с фотографиями - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.

Кулинарные рецепты от Tramontina: арахисовое масло рецепт с фото.

Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Торт В Мультиварке Рецепты.

Как приготовить вкусный шашлык: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

Кольоров кульки мультиккульки

крем из сгущенного молока

Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.

Сайт кулинарныйКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter