Риба "Чіполіно"

ДРУГІ СТРАВИ
666 Риба "Чіполіно"
Фото - Риба
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 10 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Цукор-пісок 1 ч.л.
  • Томат 1 ст.л.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Крупа манна
  • Спеції

Риба Рибу очистити, помити, розрізати на порційні шматки, посолити і дати постояти 10-15 хвилин.

Риба Очистити цибулю і нарізати півкільцями.

фото Риба Розігріти сковороду, налити трохи олії. У тарілочку насипати манку, додати спеції, все ретельно перемішати і запанірувати рибку.

Риба Запаніровану рибку покласти у розігріту олію, злегка обсмажити з двох сторін. Обсмажену рибку укласти у вогнетривку форму.

Риба На сковороду, де смажилася рибка, у виділений при обсмажуванні сік, викласти порізану кільцями цибулю. Присипати цукром і борошном. Посолити, додати томат, сметану. Все ретельно перемішати і тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, хвилин 15-20.

Риба Далі цибулю викласти у термостійку форму поверх риби.

Риба Поставити рибку у попередньо розігріту до 150°С духовку на 30 хв.

Риба Вийняти рибку.

Риба Розкласти по тарілках.

 

Рецепты вкусных салатов на день рожденияРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Черничное варенье полезные свойстваСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья

Сайт с кулинарными рецептами. Сайты кулинарные мастер-класс.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter