Риба "Чіполіно"
- Риба 1 кг
- Цибуля ріпчаста 10 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Томат 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Крупа манна
- Спеції
Рибу очистити, помити, розрізати на порційні шматки, посолити і дати постояти 10-15 хвилин.
Очистити цибулю і нарізати півкільцями.
Розігріти сковороду, налити трохи олії. У тарілочку насипати манку, додати спеції, все ретельно перемішати і запанірувати рибку.
Запаніровану рибку покласти у розігріту олію, злегка обсмажити з двох сторін. Обсмажену рибку укласти у вогнетривку форму.
На сковороду, де смажилася рибка, у виділений при обсмажуванні сік, викласти порізану кільцями цибулю. Присипати цукром і борошном. Посолити, додати томат, сметану. Все ретельно перемішати і тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, хвилин 15-20.
Далі цибулю викласти у термостійку форму поверх риби.
Поставити рибку у попередньо розігріту до 150°С духовку на 30 хв.
Вийняти рибку.
Розкласти по тарілках.
Рецепты вкусных салатов на день рожденияРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Черничное варенье полезные свойстваСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Сайт с кулинарными рецептами. Сайты кулинарные мастер-класс.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter