Риба "Ананас"
- Тілапія (філе) 3 шт.
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Картопля 5 шт.
- Сир 100 г
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Зелень
- Лимон
Рибу натерти сіллю і перцем.
Викласти на змащене олією деко.
Ананасові кільця нарізати трикутничками або півколами. Розподілити по рибі.
Між шматочками ананаса розмістити шматочки лимонного масла (лимон помити, натерти цедру, змішати із м'яким вершковим маслом, додати 2 ст. л. лимонного соку, гарно перемішати, можна збити блендером).
Картоплю нарізати так само як і ананас, розподілити зверху.
Посипати натертим сиром.
Запекти в духовці до готовності (приблизно 20 хвилин).
При подачі оформити зеленню.
Салат с авокадо рецепты. Рецепты салатов из авокадо.
приготовление плова из говядины
Рецепт сырников от юлии высоцкой. Нежная булочка с яйцом-пашот по рецепту Юлии Высоцкой.
Готовим со вкусом - рецепт салата с морепродуктов.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовление блюд в микроволновке. Приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты.
Рецепт торта медовик или баня. Пирог медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter