Риба
- Філе риби
- Цибуля ріпчаста
- Печериці
- Сир
- Спеції для риби (сіль і перець)
- Майонез
- Соус тартар
Філе риби розрізати на порційні шматочки, посипати спеціями і злегка обмазати майонезом.
Цибулю тонко нарізати півкільцями.
Печериці - скибочками.
Сир натерти на тертці.
На підготовлений шматочок фольги укласти спочатку цибулю.
На цибулю покласти філе рибки.
На рибку покласти грибочки.
Грибочки змастити соусом тартар. Замість соусу можна використати майонез або сметану.
Зверху гарно присипати тертим сиром.
Зробити із фольги човник.
Взяти інший шматочок фольги і акуратно загорнути так, щоб сир не стикався із фольгою.
Таким чином вчинити з кожним філе окремо.
Підготовлені "човники" відправити у розігріту духовку 200-220 градусів на 20-25 хвилин.
Готову рибку розгорнути.
Розкласти по тарілках.
Салаты с крутонамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьКалендарь постов. Рецепты на любой вкус и день
Готовим со вкусом - рецепты американской кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Крем для торта - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter