Риба
- Риба (біла) 400 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Вода (кип´ячена) 0.5 л
- Оцет (30%) 30 ст.л.
- Олія соняшникова 50 мл
- Сіль
- Цукор
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець духм'яний
Розморозити рибу і варити 30 хвилин. Із вареної риби зняти піну.
Цибулю нарізати півкільцями. Обдати окропом і воду вилити. Потім налити холодної води, дати постояти цибулі у воді хвилин 20 і злити її.
Варену рибу нарізати на шматочки і помістити в ємність. Зверху викласти цибулю і залити маринадом. Маринад - вода, оцет, сіль, цукор. Полити олією і прибрати в холодильник години на три. Можна й більше.
Рибу подавати до столу з картоплею фрі, смаженою на оливковій олії, і відвареними овочами.
как дома сделать йогурт без йогуртницы
Первые блюда - первые блюда рецепт с фото.
Карл шумахер рецептыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Приготовления: праздничный салат на новый год. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter