Риба
654
інгредієнти:
- Риба 1 кг
- Цукор 1 ст.л.
- Спеції (перець, коріандр, гвоздика)
- Сіль 1 ст.л.
Обробити заморожену рибу (оселедець, горбушу, скумбрію, кільку, мойву, кету), видалити всі кістки.
Нарізати на невеликі шматочки.
Додати сіль, цукор.
Перемішати, додати перець чорний, перець білий, перець запашний, коріандр мелений, гвоздику, лавровий лист.
Укласти у банку, залити 4 ложки олії соняшникової.
Залишити на ніч.
Можна у готову рибку додати майонез, лимонний сік, гірчицю.
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат: легкие блюда. Рецепты Для Мультиварки.
Кондитерские формы - кофейный кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепты салат с морепродуктами
Главные пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі